W środę – 10 lipca 2013 r. grupa stażystów Programu „Uczenie się przez całe życie” Leonardo da Vinci szlifowała swoje kulinarne umiejętności w warszawskiej restauracji Le Connaisseur, specjalizującej się w kuchni francuskiej. Ćwiczenia prowadził szef kuchni - Luc Dernaucourt, rodowity Francuz, który swoje ogromne doświadczenie zdobywał w wielu wiodących międzynarodowych hotelach i restauracjach na świecie.
W ten sposób uczniowie, którzy niedawno odbyli praktykę zawodową w Nicei przygotowywali się do wzięcia udziału w pokazie kulinarnym, który będzie jedną z atrakcji imprezy 14 lipca 2013 na Francuskiej. Organizatorem uroczystości jest CCIFP Francuska Izba Przemysłowo-Handlowa w Polsce.
Nasi stażyści, bogaci w nicejskie doświadczenia, będą asystować Lucowi Dernaucourt i prezentować swoje umiejętności kulinarne. Zdjęcia do obejrzenia w galerii Leonardo.

Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo


deklaracja dostepnosci 2020

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 1096 gości oraz 0 użytkowników.

Rekrutacja 2021/2022

rekrutacja 2020 2021

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com