TERMINY EGZAMINÓW ZAWODOWYCH

1. EGZAMINY PRAKTYCZNE

  • 9 stycznia 2019 r. godz. 9.00 (czas trwania 150 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.11. klasa 3ht - Planowanie i realizacja usług w recepcji

  • 9 stycznia 2019 r. godz. 13.00 (czas trwania 150 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.12. klasa 4ht - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
  • 9 stycznia 2019 r. godz.13.00 (czas trwania 150 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.15. klasa 4bt - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

  • 9 stycznia 2019 r. godz.13.00 (czas trwania 180 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.16. klasa 4bt - Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

2. EGZAMINY PISEMNE

  • 10 stycznia 2019 r. godz. 10.00 (czas trwania 60 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.11. klasa 3ht - Planowanie i realizacja usług w recepcji

  • 10 stycznia 2019 r. godz. 12.00 (czas trwania 60 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.12. klasa 4ht - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

  • 10 stycznia 2019 r. godz. 12.00 (czas trwania 60 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.15. klasa 4bt - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
  • 10 stycznia 2019 r. godz. 12.00 (czas trwania 60 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.16. klasa 4bt - Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

UWAGA!

Na egzamin należy zgłosić się 30 minut wcześniej z dokumentem tożsamości.

 

Materiały i przybory z jakich można korzystać podczas egzaminu:

Egzamin pisemny: wszyscy zdający T.11, T.12, T.15, T.16 przynoszą: długopis z czarnym atramentem i kalkulator prosty

Egzamin praktyczny: zdający przynoszą odpowiednio do kwalifikacji
T.11, T.12 - długopis z czarnym wkładem, kalkulator prosty

T.15, T.16 - długopis z czarnym wkładem, kalkulator prosty, ołówek, linijkę, gumkę, temperówkę

 

PRAKTYKI ZAWODOWE W ROKU SZKOLNYM 2018/2019

klasa 4ht 17.09. - 21.09.2018 r.
klasa 3ct 01.10. - 26.10.2018 r.
klasa 3ht 06.05. - 31.05.2019 r.

 

 

Technik hotelarstwa

Technik technologii żywności na podbudowie kwalifikacji T.4 w zawodzie cukiernik

Technik żywienia i usług gastronomicznych

 

Dokumenty dla praktykantów

Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo


deklaracja dostepnosci 2020

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 425 gości oraz 0 użytkowników.

Rekrutacja 2021/2022

rekrutacja 2020 2021

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com