TERMINY EGZAMINÓW ZAWODOWYCH
1. EGZAMINY PRAKTYCZNE
-
9 stycznia 2019 r. godz. 9.00 (czas trwania 150 min)
Egzamin z kwalifikacji T.11. klasa 3ht - Planowanie i realizacja usług w recepcji - 9 stycznia 2019 r. godz. 13.00 (czas trwania 150 min)
Egzamin z kwalifikacji T.12. klasa 4ht - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie -
9 stycznia 2019 r. godz.13.00 (czas trwania 150 min)
Egzamin z kwalifikacji T.15. klasa 4bt - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych - 9 stycznia 2019 r. godz.13.00 (czas trwania 180 min)
Egzamin z kwalifikacji T.16. klasa 4bt - Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
2. EGZAMINY PISEMNE
-
10 stycznia 2019 r. godz. 10.00 (czas trwania 60 min)
Egzamin z kwalifikacji T.11. klasa 3ht - Planowanie i realizacja usług w recepcji -
10 stycznia 2019 r. godz. 12.00 (czas trwania 60 min)
Egzamin z kwalifikacji T.12. klasa 4ht - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie - 10 stycznia 2019 r. godz. 12.00 (czas trwania 60 min)
Egzamin z kwalifikacji T.15. klasa 4bt - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych - 10 stycznia 2019 r. godz. 12.00 (czas trwania 60 min)
Egzamin z kwalifikacji T.16. klasa 4bt - Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
UWAGA!
Na egzamin należy zgłosić się 30 minut wcześniej z dokumentem tożsamości.
Materiały i przybory z jakich można korzystać podczas egzaminu:
Egzamin pisemny: wszyscy zdający T.11, T.12, T.15, T.16 przynoszą: długopis z czarnym atramentem i kalkulator prosty
Egzamin praktyczny: zdający przynoszą odpowiednio do kwalifikacji
T.11, T.12 - długopis z czarnym wkładem, kalkulator prosty
T.15, T.16 - długopis z czarnym wkładem, kalkulator prosty, ołówek, linijkę, gumkę, temperówkę
PRAKTYKI ZAWODOWE W ROKU SZKOLNYM 2018/2019
klasa 4ht 17.09. - 21.09.2018 r.
klasa 3ct 01.10. - 26.10.2018 r.
klasa 3ht 06.05. - 31.05.2019 r.
Technik technologii żywności na podbudowie kwalifikacji T.4 w zawodzie cukiernik
Technik żywienia i usług gastronomicznych