Dobra Praktyka - Konkurs Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości 2018
Upowszechnianie rezultatów projektu. Kuchnia (KONKURS KULINARNY O CHOCHLĘ DYREKTORA ZS nr 1/impreza szkolna)
Upowszechnianie rezultatów projektu. Udział w spotkaniu informacyjnym dla gimnazjalistów (impreza szkolna)
Uroczystość wręczenia certyfikatów stażystom Erasmus+ w Grodziskim Centrum Kultury. Udział delegacji z Francji. Przygotowanie i obsługa poczęstunku
Upowszechnianie rezultatów projektu. Kuchnia/obsługa (KONKURS KULINARNY "REGIONALNE PODRÓŻE KULINARNE"/impreza regionalna)
Upowszechnianie rezultatów projektu. Kuchnia (KONKURS O PUCHAR RESTAURACJI "Piknik"/impreza szkolna)
Upowszechnianie rezultatów projektu. Obsługa konsumenta (SPOTKANIE WIELKANOCNE PRACOWNIKÓW ZS nr 1/impreza szkolna)
Nicea 2018 - Nicejskie dania
Nicea 2018 - Integracja
Nicea 2018 - Dzień kuchni polskiej w miejscach stażu
Nicea 2018 - Muzeum W. Gombrowicza w Vence
Nicea 2018 - Program kulturowy Cannes
Nicea 2018 - Program kulturowy Monaco
Nicea 2018 - Program kulturowy Nicea
Nicea 2018 - W miejscach stażu
Nicea 2018 - Spotkania z organizacją goszczącą
Nicea 2018
UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Warsztaty kulinarne i obsługa konsumenta (dzielenie się doświadczeniem z uczniami Szkoły Podstawowej nr 2 w Grodzisku Mazowieckim; spotkania cykliczne)
UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Obsługa konsumenta (NOWOROCZNY BAL SENIORA/impreza lokalna)
UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Obsługa konsumenta (GRODZISKI BAL SENIORA/impreza lokalna)
UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Obsługa konsumenta (DZIEŃ SĄSIADA/impreza lokalna)