18 grudnia 2012 r. uczestnicy projektu realizowanego w ramach Programu „Uczenie się przez całe życie” Leonardo da Vinci Mobilność wzięli udział w warsztatach kulinarnych, dotyczących kuchni śródziemnomorskiej, a zorganizowanych przez Makro Cash & Carry. Szkolenie prowadzili trenerzy z MAKRO Centrum HoReCa.
Jest to jedna z form przygotowywania młodzieży do wyjazdu na staż zawodowy. W czerwcu 2013 r. uczniowie udadzą się bowiem do Nicei, aby w tamtejszych restauracjach i hotelach rozwijać swoje umiejętności oraz zdobywać doświadczenie zawodowe.

Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo


deklaracja dostepnosci 2020

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 1291 gości oraz 0 użytkowników.

Rekrutacja 2021/2022

rekrutacja 2020 2021

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com