27.03.2015r. w naszej szkole odbył się konkurs kulinarny „Wielkanocne Inspiracje-Najlepsza Potrawa Wielkanocna”. Do rywalizacji przystąpili uczniowie klas I,II,III Technikum Gastronomicznego. Uczniowie mieli za zadanie wykonać przystawkę i deser. Podstawowymi składnikami były czekolada, masło i jaja, pozostałe składniki wystawione zostały w formie „black box”. Konkurs został zorganizowany przez p. Julitę Kaczmarek i p. Agnieszkę Siwik, które jednocześnie oceniały uczniów w czasie ich pracy jako jury techniczne. Jury degustacyjne, w skład którego wchodzili: dyrektor Zespołu Szkół Nr 1 Cezary Skalski, kierownik szkolenia praktycznego Katarzyna Wiśniewska, nauczyciel przedmiotów zawodowych Katarzyna Cichecka i instruktor praktycznej nauki zawodu Sebastian Adaszewski, oceniało dobór składników, kreatywności i estetykę podania potraw.
I miejsce w konkursie otrzymał zespół klasy II bt Jakub Kotapski i Wiktor Założyński, II miejsce zajął zespół z klasy I bt reprezentowanej przez Katarzynę Przewoźnik i Zuzannę Śliwa, zaś III miejsce należy do klasy I at - Sandry Kierskiej i Alicji Zdanowskiej.  
Gratulujemy wszystkim uczestnikom konkursu pięknych inspiracji dań wielkanocnych.

Julita Kaczmarek i Agnieszka Siwik

Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo


deklaracja dostepnosci 2020

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 888 gości oraz 0 użytkowników.

Rekrutacja 2021/2022

rekrutacja 2020 2021

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com