Dnia 04.11.2014r. została przeprowadzona Olimpiada Wiedzy o Żywności i Żywieniu dla uczniów klas o profilu gastronomicznym. W konkursie wzięli udział uczniowie klas 4 at, 4 bt, 3at i 3 bt. Zakres materiału konkursu obejmował zagadnienia z wiedzy z technologii żywności i zasad żywienia człowieka.  
W etapie szkolnym zostały wyłonione dwie osoby, które uzyskały największą liczbę punktów i jednocześnie zakwalifikowały się do drugiego etapu olimpiady na szczeblu okręgowym. Są to uczniowie klasy 4at: Karolina Tkacz i Dawid Brzoza.
Drugi etap olimpiady wiedzy o żywności i żywieniu odbędzie się 9 stycznia 2015 r. w Zespole Szkół Gastronomicznych im. E. Pijanowskiego w Warszawie. Tematyką wiodącą XIX olimpiady jest "Bezpieczeństwo żywności i żywienia".  
Karolinie i Dawidowi gratulujemy oraz życzymy sukcesów w etapie okręgowym.

Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo


deklaracja dostepnosci 2020

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 867 gości oraz 0 użytkowników.

Rekrutacja 2021/2022

rekrutacja 2020 2021

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com