Zgłoszenia zespołów 3-osobowych do 21 III 2014r. godz. 16:35


część teoretyczna

odbędzie się 8 IV 2014 roku (8:00 -9:00), sala nr 25


część praktyczna

8 IV 2014 r. w sali gastronomicznej o godz. 9:15-11:30

Dokładnych informacji udziela

Marcin Michaluk

Zapraszam serdecznie do udziału Konkurs „Wiedzy o kuchni francuskiej”

Regulamin konkursu

Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo


deklaracja dostepnosci 2020

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 830 gości oraz 0 użytkowników.

Rekrutacja 2021/2022

rekrutacja 2020 2021

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com