Zespół uczniów w składzie Patryk Basiak (IV bt) i Konrad Kimus (IV bt) pod opieką p. Agnieszki Siwik i p. Julity Kaczmarek zakwalifikował się do konkursu "Dania Rybne w tradycji Świąt Bożego Narodzenia 2012".
Konkurs odbędzie się 7 grudnia 2012r. w Centrum Techniki Kulinarnej w Warszawie.
Życzymy powodzenia.

Celem głównym konkursu jest wykazanie się znajomością w przygotowaniu zakąski o charakterze wigilijnym z wykorzystaniem śledzi oraz wykwintnego dania zasadniczego z dorsza.

 

Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo


deklaracja dostepnosci 2020

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 616 gości oraz 0 użytkowników.

Rekrutacja 2021/2022

rekrutacja 2020 2021

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com