×

Błąd

insufficient image data in file `/home/zs1grodzisk/domains/zs1grodzisk.pl/public_html/old_www/cache/preview/f2f62765c96d227edfaf3074db02abc8.JPG' @ error/jpeg.c/ReadOneJPEGImage/1135
insufficient image data in file `/home/zs1grodzisk/domains/zs1grodzisk.pl/public_html/old_www/cache/preview/f2f62765c96d227edfaf3074db02abc8.JPG' @ error/jpeg.c/ReadOneJPEGImage/1135

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Święto Francji w Parku Skaryszewskim. Pokaz kulinarny. {gallery}erasmus_2015_2016/swieto_francji_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Małe Siemionalia. OBSŁUGA KONSUMENTA {gallery}erasmus_2015_2016/obsluga_konsumenta_male_siemionalia_2016{/gallery}

Przedstawiciele Narodowej Agencji Programu Erasmus+ oraz eksperci ECVET z Francji z wizytą w Zespole Szkół nr 1 {gallery}erasmus_2015_2016/przedstawiciele_nap_erasmus_2016{/gallery}

Projekt Erasmus+ 2015/16 zdobywcą statusu DOBREJ PRAKTYKI w ramach I edycji konkursu "Szkoła zawodowa najwyższej jakości". UPOWSZECHNIANIE rezultatów {gallery}erasmus_2015_2016/szkola_zawodowa_najwyzszej_jakosci_2016{/gallery}

Spotkanie podsumowujące projekt Erasmus+  {gallery}erasmus_2015_2016/spotkanie_podsumowujace_projekt_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Obsługa konsumenta podczas Powiatowych Obchodów 1050 Rocznicy Chrztu Polski {gallery}erasmus_2015_2016/obsluga_konsumenta_porchp_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Stażyści Erasmus+ dzielą się doświadczeniem, ucząc dzieci ze Szkoły Podstawowej nr 4 w Grodzisku Mazowieckim kulinarnego fachu {gallery}erasmus_2015_2016/stazysci_dziela_sie_doswiadczeniem_sp4_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Udział w Dniu Otwartym dla gimnazjalistów. OBSŁUGA KONSUMENTA {gallery}erasmus_2015_2016/obsluga_konsumenta_udzial_w_dniu_otwartym_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Udział w Dniu Otwartym dla gimnazjalistów. GASTRONOMIA {gallery}erasmus_2015_2016/gastronomia_udzial_w_dniu_otwartym_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Udział w Konkursie Kulinarnym o Chochlę Dyrektora Szkoły {gallery}erasmus_2015_2016/konkurs_o_chochle_dyrektora_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Obsługa konsumenta w firmie Carpol Sp. z o.o., goszczącej studentów z Francji {gallery}erasmus_2015_2016/obsluga_konsumenta_w_firmie_carpol_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu (uroczystości szkolne -kuchnia/obsluga konsumenta) {gallery}erasmus_2015_2016/obsluga_konsumenta_uroczystosci_szkolne_1_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu (udział w konkursie kulinarnym o puchar restauracji Piknik) {gallery}erasmus_2015_2016/konkurs_o_puchar_restauracji_piknik_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Obsługa konsumenta (Szkolny Koncert Charytatywny) {gallery}erasmus_2015_2016/obsluga_konsumenta_szkolny_koncert_charytatywny_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Stażyści Erasmus+ dzielą się doświadczeniem z uczniami szkoły podczas warsztatów kulinarnych "Polskie Mięso - Wybieram Wieprzowinę", prowadzonych przez Marcina Budynka{gallery}erasmus_2015_2016/stazysci_dziela_sie_doswiadczeniem_mbudynek_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Stażyści Erasmus+ dzielą się doświadczeniem, ucząc dzieci ze szkoły podstawowej rozpoznawania sztućców i różnych sposobów składania serwetek {gallery}erasmus_2015_2016/stazysci_ucza_dzieci_sztucce_serwetki_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Stażyści Erasmus+ dzielą się doświadczeniem, ucząc dzieci ze szkoły podstawowej kulinarnego fachu {gallery}erasmus_2015_2016/stazysci_ucza_dzieci_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Stażyści z restauracji Antica, O’Staff i Don Carlo dzielą się zdobytym doświadczeniem z uczniami swojej klasy podczas zajęć, dotyczących kuchni francuskiej i śródziemnomorskiej {gallery}erasmus_2015_2016/stazysci_dziela_sie_doswiadczeniem_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Obsługa konsumenta (Grodziski Bal Seniora) {gallery}erasmus_2015_2016/obsluga_konsumenta_bal_seniora_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Obsługa konsumenta (III GRODZISKI PRZEGLĄD PIOSENKI Z TEKSTEM) {gallery}erasmus_2015_2016/obsluga_konsumenta_gppt_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Obsługa konsumenta (Jubileusz 70 - lecia Biblioteki Publicznej w Grodzisku Mazowieckim) {gallery}erasmus_2015_2016/obsluga_konsumenta_biblioteka_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Obsługa konsumenta (uroczystości szkolne) {gallery}erasmus_2015_2016/obsluga_konsumenta_uroczystosci_szkolne_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu na terenie Francji. Stażyści Erasmus+ w gazecie NICE MATIN (luty 2016) {gallery}erasmus_2015_2016/stazysci_w_gazecie_nice_2016{/gallery}

"POŻEGNALNY LUNCH Z UDZIAŁEM STRONY FRANCUSKIEJ" {gallery}erasmus_2015_2016/pozegnalny_lunch_2016{/gallery}

"DANIA KUCHNI FRANCUSKIEJ" {gallery}erasmus_2015_2016/dania_kuchni_fr_2016{/gallery}

"PROGRAM KULTUROWY - MONACO" {gallery}erasmus_2015_2016/program_kulturowy_monaco_2016{/gallery}

"PROGRAM KULTUROWY - NICEA" {gallery}erasmus_2015_2016/program_kulturowy_nicea_2016{/gallery}

"SPOTKANIE Z MEDIAMI I ORGANIZACJĄ GOSZCZĄCĄ. Upowszechnianie rezultatów projektu na terenie Francji." {gallery}erasmus_2015_2016/media_2016{/gallery}

Stażyści serwują dania kuchni polskiej (DZIEŃ POLSKI w restauracjach Le Ligure, Don Carlo i O'Staff) {gallery}erasmus_2015_2016/dzien_polski_2016{/gallery}

W miejscach stażu {gallery}erasmus_2015_2016/miejsca_stazu_2016{/gallery}

Szkolny Konkurs Wiedzy o Francji {gallery}erasmus_2015_2016/szkolny_konkurs_wof_2016{/gallery}

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu. Udział w ​Szkolnym Konkursie Wiedzy o Kuchni Francuskiej​ {gallery}erasmus_2015_2016/udzial_w_szkolnym_konkursie_wokf_2016{/gallery}

Stażyści 2015/2016 {gallery}erasmus_2015_2016/stazysci_2016{/gallery}

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com