W środę – 10 lipca 2013 r. grupa stażystów Programu „Uczenie się przez całe życie” Leonardo da Vinci szlifowała swoje kulinarne umiejętności w warszawskiej restauracji Le Connaisseur, specjalizującej się w kuchni francuskiej. Ćwiczenia prowadził szef kuchni - Luc Dernaucourt, rodowity Francuz, który swoje ogromne doświadczenie zdobywał w wielu wiodących międzynarodowych hotelach i restauracjach na świecie.
W ten sposób uczniowie, którzy niedawno odbyli praktykę zawodową w Nicei przygotowywali się do wzięcia udziału w pokazie kulinarnym, który będzie jedną z atrakcji imprezy 14 lipca 2013 na Francuskiej. Organizatorem uroczystości jest CCIFP Francuska Izba Przemysłowo-Handlowa w Polsce.
Nasi stażyści, bogaci w nicejskie doświadczenia, będą asystować Lucowi Dernaucourt i prezentować swoje umiejętności kulinarne. Zdjęcia do obejrzenia w galerii Leonardo.

Partnerzy kształcenia zawodowego

  • logo_alebosco.png
  • logo_aryzta.png
  • logo_ckm.jpg
  • logo_cyprus.jpg
  • logo_panorama.png
  • logo_piknik.jpg
  • logo_radisson_blu.jpg
  • logo_sheraton.png
  • logo_szklarnia.png
  • logo_szpularnia.jpg
  • logo_the_park.png
  • logo_victor.png
  • logo_westin.jpg
  • logo_winogrono.png
Wiarygodna szkoła

Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo


deklaracja dostepnosci 2020

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 1416 gości oraz 0 użytkowników.

Rekrutacja 2021/2022

rekrutacja 2020 2021

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com