Upowszechnianie rezultatów projektu. Udział w pokazie kulinarnym z okazji Święta Francji w Warszawie (organizator CCiFP Francusko-Polska Izba Gospodarcza; gwiazda pokazu - znawca sztuki kulinarnej - Charles Daigneault).
VI Szkolny Konkurs "Wiedzy o kuchni francuskiej"
Warsztaty "Wybieram Wieprzowinę"
Konkurs o puchar restauracji "Piknik" oraz "Złotą Chochlę Dyrektora Szkoły"
Podpisanie umowy partnerskiej z hotelem Bristol
Upowszechnianie rezultatów projektu. JUBILEUSZ SZKOŁY, połączony z uroczystym zakończeniem projektu Erasmus+ Nicea 2017 (kuchnia/obsługa konsumenta)/impreza lokalna.
Jubileusz 110-lecia szkoły
WRĘCZENIE CERTYFIKATÓW (Erasmus+ Nicea 2017)/impreza lokalna z udziałem przedstawicieli Programu Erasmus+, partnera francuskiego, Kuratorium Oświaty, lokalnych władz, mediów, rodziców stażystów.
Pokaz synchroniczny
"Mali i duzi siły połączyli razem gotowali i wspólnie ćwiczyli"
Konkurs OPERATION 2017
Konkurs piosenki anglojęzycznej "You can sing"
Gala finałowa konkursu historycznego Patria Nostra 2017
Noworoczne Spotkanie Emerytowanych Pracowników Oświaty
Regionalne Podróże Kulinarne w grodziskim ZS1
Świąteczne pierniki w Szkole Podstawowej upieczone!
I Regionalny Konkurs Gastronomiczny
Konkurs cukierniczy "Magia słodkich Świąt Bożego Narodzenia"
Wizyta delegacji z Francji
Kuchnia polska na mazowszu
Pokaz barmański
Lekcja 1dl w Bibliotece Publicznej
Wycieczka klas 2bl, 2bt, 2ht i 3ht
Spotkanie z Andrzejem Pilipiukiem
Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa
Kartka dla powstańca
Pamiętamy o historii