Uczestnicy projektu „Kształcenie w dziedzinie gastronomii i hotelarstwa odpowiedzią na potrzeby europejskiego rynku pracy” realizowanego w ramach Programu Erasmus + SEKTOR KSZTAŁCENIE I SZKOLENIA ZAWODOWE, AKCJA 1, MOBILNOŚĆ EDUKACYJNA uczą się zawodu, odbywając staż w restauracjach i hotelach na terenie Nicei. Zdobywają zawodowe doświadczenie, a także realizują program kulturowy, zwiedzając Niceę i Monaco. Znajdują czas na spotkania z przedstawicielami francuskich i polskich mediów; udzielają wywiadów i upowszechniają rezultaty projektu. Jednocześnie promują swoją szkołę, miasto i kraj.

Organizacja goszcząca to UNION PATRONALE DES CAFETIERS RESTAURATEURS ET METIERS DE LA NUIT CÔTE D’AZUR – Stowarzyszenie Restauratorów z siedzibą w Nicei. Projekt jest realizowany przy wsparciu Honorowego Konsula RP – Wiesława Michela Forkasiewicza oraz jego małżonki – Jolanty Forkasiewicz.


„Projekt współfinansowany w ramach programu Unii Europejskiej Erasmus+”
„Komisja Europejska oraz Narodowa Agencja Programu Erasmus+ nie ponoszą odpowiedzialności za umieszczoną zawartość merytoryczną”


Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo


deklaracja dostepnosci 2020

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 2190 gości oraz 0 użytkowników.

Rekrutacja 2021/2022

rekrutacja 2020 2021

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com