UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu na terenie Francji. Stażyści Erasmus+ w gazecie NICE MATIN (maj 2015)

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu na terenie Francji. Spotkanie z francuskimi mediami oraz przedstawicielami organizacji goszczącej na Placu Massena w Nicei (wywiady; zdjęcia dla prasy - maj 2015)

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu na terenie Francji. Udział polskiej delegacji w obchodach 70-tej rocznicy zakończenia II wojny światowej (maj 2015)

UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu na terenie Francji. Z wizytą w szkole gastronomiczno-hotelarsko-turystycznej Lycée Hôtelier Paul Augier w Nicei (maj 2015)

Stażyści Erasmus+ promują kuchnię polską w prowansalskiej restauracji Le Ligure (maj 2015)

V Szkolny Konkurs Wiedzy o Kuchni Francuskiej z udziałem stażystów Erasmus+ (29.10.2015)

Stażyści Erasmus+ podczas warsztatów kulinarnych Marcina Budynka - „Stawiam na drób” (23.10.2015)

Spotkanie podsumowujące projekt „Gastronomia i hotelarstwo drogą do sukcesu zawodowego w zjednoczonej Europie”, zrealizowany w ramach programu ERASMUS+ SEKTOR KSZTAŁCENIE I SZKOLENIA ZAWODOWE, AKCJA 1. MOBILNOŚĆ EDUKACYJNA 21.10.2015)

Stażyści Erasmus+ podczas Dnia Edukacji Narodowej w ZS nr 1 - obsługa poczęstunku (13.10.2015) Upowszechnienie rezultatów projektu.

Stażyści podczas I Regionalnej Konferencji "Modele kreowania postaw przedsiębiorczych wśród uczniów szkół ponadgimnazjalnych" w Zespole Szkół nr 1 w Grodzisku Mazowieckim (01.10.15.) - upowszechnianie rezultatów projektu

Obsługa poczęstunku z okazji wizyty córki generała Władysława Andersa - Anny Marii Anders w naszej szkole (07.09.2015) – upowszechnianie rezultatów projektu przez stażystów Erasmus+

Obsługa poczęstunku z okazji wizyty Marszałek Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej -  Małgorzaty Kidawy – Błońskiej (01.09.2015). Upowszechnianie rezultatów projektu przez stażystów Erasmus+

Święto Miasta Milanówka z udziałem stażystów ERASMUS+. Obsługa. UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu.

ERASMUS+ NICEA 2015 udział w pokazie kulinarnym podczas festynu z okazji Święta Francji na warszawskiej Saskiej Kępie. UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu.

ERASMUS+ NICEA 2015 nicejskie smakołyki

ERASMUS+ NICEA 2015 program kulturowy (Monaco)

ERASMUS+ NICEA 2015 stażyści z wizytą w ​Lycée Paul Augier

ERASMUS+ NICEA 2015 w nicejskiej fabryce Florian. Program kulturowy

ERASMUS+ NICEA 2015 program kulturowy (Nicea)

ERASMUS+ NICEA 2015 spotkania z przedstawicielami organizacji goszczącej

II Szkolny Konkurs "Wiedzy o Francji"

ERASMUS+ NICEA 2015 - W miejscach stażu

.

Finał konkursu gastronomicznego "KTO JE OWOCE I WARZYWA - TEN ZDROWIE WYGRYWA". UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu.

Dzielimy się kulinarnym doświadczeniem podczas warsztatów dla uczniów klasy pierwszej Szkoły Podstawowej nr 6 w Pruszkowie (UPOWSZECHNIANIE).

Stażyści 2014/2015

Stażyści podczas Święta Szkoły i Dnia Otwartego dla gimnazjalistów. Kuchnia, obsługa, prezentowanie projektu (UPOWSZECHNIANIE).

Szkolny koncert charytatywny. Obsługa konsumenta (UPOWSZECHNIANIE).

Powiatowy Konkurs Historyczny "Wolność jest w nas ..." Obsługa konsumenta (UPOWSZECHNIANIE).

Tydzień Zawodowca w Zespole Szkół Nr 1 w Grodzisku Mazowieckim. Obsługa konsumenta (UPOWSZECHNIANIE).

IV Szkolny Konkurs "Wiedzy o kuchni francuskiej"

Bal charytatywny Stowarzyszenia Rodzin i Przyjaciół Osób Niepełnosprawnych. Kuchnia i obsługa konsumenta (UPOWSZECHNIANIE).

Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo


deklaracja dostepnosci 2020

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 1155 gości oraz 0 użytkowników.

Rekrutacja 2021/2022

rekrutacja 2020 2021

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com