UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu na terenie Francji. Stażyści Erasmus+ w gazecie NICE MATIN (maj 2015)
UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu na terenie Francji. Spotkanie z francuskimi mediami oraz przedstawicielami organizacji goszczącej na Placu Massena w Nicei (wywiady; zdjęcia dla prasy - maj 2015)
UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu na terenie Francji. Udział polskiej delegacji w obchodach 70-tej rocznicy zakończenia II wojny światowej (maj 2015)
UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu na terenie Francji. Z wizytą w szkole gastronomiczno-hotelarsko-turystycznej Lycée Hôtelier Paul Augier w Nicei (maj 2015)
Stażyści Erasmus+ promują kuchnię polską w prowansalskiej restauracji Le Ligure (maj 2015)
V Szkolny Konkurs Wiedzy o Kuchni Francuskiej z udziałem stażystów Erasmus+ (29.10.2015)
Stażyści Erasmus+ podczas warsztatów kulinarnych Marcina Budynka - „Stawiam na drób” (23.10.2015)
Spotkanie podsumowujące projekt „Gastronomia i hotelarstwo drogą do sukcesu zawodowego w zjednoczonej Europie”, zrealizowany w ramach programu ERASMUS+ SEKTOR KSZTAŁCENIE I SZKOLENIA ZAWODOWE, AKCJA 1. MOBILNOŚĆ EDUKACYJNA 21.10.2015)
Stażyści Erasmus+ podczas Dnia Edukacji Narodowej w ZS nr 1 - obsługa poczęstunku (13.10.2015) Upowszechnienie rezultatów projektu.
Stażyści podczas I Regionalnej Konferencji "Modele kreowania postaw przedsiębiorczych wśród uczniów szkół ponadgimnazjalnych" w Zespole Szkół nr 1 w Grodzisku Mazowieckim (01.10.15.) - upowszechnianie rezultatów projektu
Obsługa poczęstunku z okazji wizyty córki generała Władysława Andersa - Anny Marii Anders w naszej szkole (07.09.2015) – upowszechnianie rezultatów projektu przez stażystów Erasmus+
Obsługa poczęstunku z okazji wizyty Marszałek Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej - Małgorzaty Kidawy – Błońskiej (01.09.2015). Upowszechnianie rezultatów projektu przez stażystów Erasmus+
Święto Miasta Milanówka z udziałem stażystów ERASMUS+. Obsługa. UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu.
ERASMUS+ NICEA 2015 udział w pokazie kulinarnym podczas festynu z okazji Święta Francji na warszawskiej Saskiej Kępie. UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu.
ERASMUS+ NICEA 2015 nicejskie smakołyki
ERASMUS+ NICEA 2015 program kulturowy (Monaco)
ERASMUS+ NICEA 2015 stażyści z wizytą w Lycée Paul Augier
ERASMUS+ NICEA 2015 w nicejskiej fabryce Florian. Program kulturowy
ERASMUS+ NICEA 2015 program kulturowy (Nicea)
ERASMUS+ NICEA 2015 spotkania z przedstawicielami organizacji goszczącej
II Szkolny Konkurs "Wiedzy o Francji"
ERASMUS+ NICEA 2015 - W miejscach stażu
Finał konkursu gastronomicznego "KTO JE OWOCE I WARZYWA - TEN ZDROWIE WYGRYWA". UPOWSZECHNIANIE rezultatów projektu.
Dzielimy się kulinarnym doświadczeniem podczas warsztatów dla uczniów klasy pierwszej Szkoły Podstawowej nr 6 w Pruszkowie (UPOWSZECHNIANIE).
Stażyści 2014/2015
Stażyści podczas Święta Szkoły i Dnia Otwartego dla gimnazjalistów. Kuchnia, obsługa, prezentowanie projektu (UPOWSZECHNIANIE).
Szkolny koncert charytatywny. Obsługa konsumenta (UPOWSZECHNIANIE).
Powiatowy Konkurs Historyczny "Wolność jest w nas ..." Obsługa konsumenta (UPOWSZECHNIANIE).
Tydzień Zawodowca w Zespole Szkół Nr 1 w Grodzisku Mazowieckim. Obsługa konsumenta (UPOWSZECHNIANIE).
IV Szkolny Konkurs "Wiedzy o kuchni francuskiej"
Bal charytatywny Stowarzyszenia Rodzin i Przyjaciół Osób Niepełnosprawnych. Kuchnia i obsługa konsumenta (UPOWSZECHNIANIE).