Doświadczenia uczniów Zespołu Szkół nr1 w Grodzisku Mazowieckim - stażystów programu Erasmus+ Sektor Kształcenie i Szkolenia Zawodowe, Akcja1, Mobilność Edukacyjna.
Czytaj więcej: STAŻYŚCI ERASMUS+ W PRZEGLĄDZIE GASTRONOMICZNYM NR 5/16
Polsko-francuskie certyfikaty oraz dokumenty Europass Mobilność, potwierdzające informacje na temat wiedzy i kwalifikacji otrzymali uczniowie grodziskiego Zespołu Szkół nr 1, korzy brali udział w projekcie "Gastronomia i hotelarstwo drogą do sukcesu zawodowego w zjednoczonej Europie. Czytaj więcej
Tarta Tropézienne - świeża lub zmrożona - stała się symbolem Saint-Tropez i podbiła serca smakoszy na całym świecie. Francuski rarytas jest oryginalnym połączeniem ciasta drożdżowego (typu brioche) z kremem budyniowym i maślanym. Czytaj więcej
Odwiedza nas 2583 gości oraz 0 użytkowników.