Tarta Tropézienne - świeża lub zmrożona - stała się symbolem Saint-Tropez i podbiła serca smakoszy na całym świecie. Francuski rarytas jest oryginalnym połączeniem ciasta drożdżowego (typu brioche) z kremem budyniowym i maślanym.

20 września 2015 r., na zaproszenie Milanowskiego Centrum Kultury, stażyści Programu ERASMUS + sektor Kształcenie i Szkolenia Zawodowe, Akcja 1. Mobilność edukacyjna upowszechniali rezultaty projektu  „Gastronomia i hotelarstwo drogą do sukcesu zawodowego w zjednoczonej Europie”. Podczas Święta Miasta Milanówka prezentowali swoje umiejętności z obsługi konsumenta. Zapraszamy do galerii.

Zespół Szkół nr 1 - Technikum nr 1 w Grodzisku Mazowieckim od sześciu lat z sukcesem realizuje projekty mobilności przeznaczone dla młodzieży z klas gastronomicznych i hotelarskich. Do tej pory w ramach programu "Uczenie się przez całe życie" Leonardo da Vinci IVT na staż zawodowy we Francji wyjechało 128 uczniów z tej szkoły.

Test językowy 01.IX.2015. bezpośrednio po uroczystości rozpoczęcia roku szkolnego

(po akademii i spotkaniu z wychowawcą) – sala 29, 30, 31, 32

test zawodowy 02.IX.2015.

rozmowa kwalifikacyjna 03.IX.2015.

Miło nam poinformować o tym, że projekt mobilności opracowany przez Zespół Szkół nr 1 w Grodzisku Mazowieckim otrzymał dofinansowanie po zaakceptowaniu wniosku przez Narodową Agencję Programu Erasmus + (SEKTOR KSZTAŁCENIE I SZKOLENIA ZAWODOWE, AKCJA 1. MOBILNOŚĆ EDUKACYJNA).
W wyniku realizacji projektu „Kształcenie w dziedzinie gastronomii i hotelarstwa odpowiedzią na potrzeby europejskiego rynku pracy” uczniowie ZS nr 1 – Technikum nr 1 będą odbywać 2-tygodniowy zagraniczny staż, dzięki któremu uzyskają kwalifikacje zawodowe, językowe, kulturowe i społeczne zgodnie z ideą ECVET (Europejskiego Systemu Transferu Osiągnięć w Kształceniu i Szkoleniu Zawodowym, który ma służyć zwiększeniu przejrzystości i porównywalności kwalifikacji).
Projekt adresowany jest do uczniów klas II i III Zespołu Szkół nr 1 - Technikum nr 1 (gastronomia i hotelarstwo) – kierunek kształcenia technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik hotelarstwa, uczących się języka francuskiego. Czytaj więcej

Partnerzy kształcenia zawodowego

  • logo_alebosco.png
  • logo_aryzta.png
  • logo_ckm.jpg
  • logo_cyprus.jpg
  • logo_panorama.png
  • logo_piknik.jpg
  • logo_radisson_blu.jpg
  • logo_sheraton.png
  • logo_szklarnia.png
  • logo_szpularnia.jpg
  • logo_the_park.png
  • logo_victor.png
  • logo_westin.jpg
  • logo_winogrono.png
Wiarygodna szkoła

Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo


deklaracja dostepnosci 2020

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 1720 gości oraz 0 użytkowników.

Rekrutacja 2021/2022

rekrutacja 2020 2021

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com